Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=ХИМОЗИН<.>)
Общее количество найденных документов : 20
Показаны документы с 1 по 20
1.
Mass production off chymosin with koji fungi // Genet. Eng. and Biotechnol. Monit., 1995. Vol. 2, N 3.-С.68

2.
En bref // Biofutur, 1995, N 142.-С.14

3.
Получение химозомина из молока трансгенных овец // Зоотехния, 1999, N 10.-С.25-26

4.
Thermal inactivation of chymosin during cheese manufacture // J. Dairy Res., 2002. Vol. 69, N 2.-С.269-279

5.
Huppertz Susceptibility of plasmin and chymosin in Cheddar cheese to inactivation by high pressure // J. Dairy Res., 2004. Vol. 71, N 4.-С.496-499

6.
Калмыков С.П. Воспроизводительные способности овец, трансгенных по рекомбинантному гену фермента химозина // Зоотехния, 2008, N 5.-С.28-30

7.
The effect of concentration of chymosin on the yield and sensory properties of camel cheese and on its microbiological quality // Int. J. Dairy Technol., 2011. Vol. 64, N 2.-С.232-239

8.
Characterization and preparation of chymosin from calt rennet samples by means of isoelectric focusing // Acta biotechnol., 1988. Vol. 8, N 4.-С.367-375

9.
Expression and secretion of bovine prochymosin in Yarrowia lipolytica // Dev. Ind. Microbiol. Vol. 29 Symp. 44th Gen. Meet. Soc. Ind. Microbiol., Baltimore, Md, Aug. 10 - 14, 1987. -Amsterdam, 1988.-С.43-57

10.
Petition for Pfizer's genetically engineered chymosin accepted for filling by FDA // D-J-M Enzyme Rept., 1987. Vol. 6, N 12.-С.1

11.
Mantafounis Modification of the pH profile of chymosin using site-directed mutagenesis // Biochem. Soc. Trans., 1989. Vol. 17, N 4.-С.763-764

12.
Prochymosin activation by non-aspartic proteinases // FEBS Lett., 1990. Vol. 260, N 2.-С.173-175

13.
Lamsa Mutation and screening to increase chymosin yield in a genetically-engineered strain of Aspergillus awamori // J. Ind. Microbiol., 1990. Vol. 5, N 4.-С.229-237

14.
Improved production of chymosin in Aspergillus by expression as a glucoamylase-chymosin fusion // Bio/Technology, 1990. Vol. 8, N 5.-С.435-440

15.
Enzyme production by recombinant Trichoderma reesei strains // J. Biotechnol., 1991. Vol. 17, N 1.-С.35-50

16.
Broome M.C. Comparison of fermentation produced chymosin and calf rennet in cheddar cheese // Austral. I. Dairy Technol., 1990. Vol. 45, N 2.-С.53-59

17.
Effect of milk coagulating enzymes on physical praperties of Mozzarella cheese // J. Dairy Sci., 1990. Vol. 73, Suppl. N1.-С.115

18.
Shimazaki Susceptibility of bovine lactoferrin to plasmin and chymosin // Agr. and Biol. Chem., 1991. Vol. 55, N 4.-С.1125-1126

19.
HPLC analysis of rennet enzymes and fermentation-produced chymosin // Sci. e tecn. latt.-casearia, 1993. Vol. 43, N 6.-С.387-401

20.
Boudjellab Detection of residual chymosin in cheese by an enzyme-linked immunosorbent assay // J. Dairy Res., 1994. Vol. 61, N 1.-С.101-108

 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)