Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=СЫЧУЖНОЕ СВЕРТЫВАНИЕ<.>)
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.
Influence of some factors on the clotting time and firmness of curds formed by calf rennet, rennilase and suparen preparations // Egypt. J. Food. Sci., 1987. Vol. 15, N 2.-С.187-194

2.
Effects of dietary protein supply on caseins, whey protiens, proteolysis and renneting properties in milk from cows grazing colver or N fertilized grass // J. Dairy Res., 1999. Vol. 66, N 2.-С.193-205

3.
Effects of dietary protein supply on caseins, whey protiens, proteolysis and renneting properties in milk from cows grazing colver or N fertilized grass // J. Dairy Res., 1999. Vol. 66, N 2.-С.193-205

4.
Raynal Effect of storage at 4'ГРАДУС'C on the physicochemical and renneting properties of milk: A comparison of caprine, ovine and bovine milks // J. Dairy Res., 2000. Vol. 67, N 2.-С.199-207

5.
Effect of the stage of lactation on milk composition, its properties and the quality of rennet curdling in East Friesian ewes // Czech J. Anim. Sci., 2008. Vol. 53, N 2.-С.55-63

 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)