Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=СЫРОВАРЕННАЯ СЫВОРОТКА<.>)
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.
Magalhaes Cheese whey treatment and valorisation process with continuous ethanolic fermentation

2.
de Palma Revillion Jean P. Production of yeast extract from whey using Kluyveromyces marxianus // Braz. Arch. Biol. and Technol., 2003. Vol. 46, N 1.-С.121-127

3.
Zara M. Bioconversion of whey soluble organic substances with Kluyveromyces sp. MIUG 3.25 // Науч. тр. Сер. 10, 1999. Vol. 37.-С.11-16

4.
Yang Kinetics of methanogenesis from whey permeate in packed bed immobilized cells bioreactor // Biotechnol. and Bioeng., 1990. Vol. 36, N 4.-С.427-436

5.
The activity of 'бета'-galactosidase and lactose metabolism in Kluyveromyces lactis cultured in cheese wheay as a function of growth rate // J. Appl. Microbiol., 2008. Vol. 104, N 4.-С.1008-1013

6.
Batch and continuous cultivation of Anaerobiospirillum succiniciproducens for the production of succinic acid from whey // Appl. Microbiol. and Biotechnol., 2000. Vol. 54, N 1.-С.23-27

7.
Savant Vivek D. Chitosan-based coagulating agents for treatment of cheddar cheese whey // Biotechnol. Progr., 2000. Vol. 16, N 6.-С.1091-1097

8.
Miyamoto Production of lactobionic acid from whey by Pseudomonas sp. LS13-1 // Biotechnol. Lett., 2000. Vol. 22, N 5.-С.427-430

9.
Ahn Production of poly(3-hydroxybutyrate) by fed-batch culture of recombinant Escherichia coli with a highly concentrated whey solution // Appl. and Environ. Microbiol., 2000. Vol. 66, N 8.-С.3624-3627

 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)