Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=РЫБИЙ ЖИР<.>)
Общее количество найденных документов : 846
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
Effect of fish oil and vitamin E on the cardiovascular risk indicators fibrinogen, C-reactive protein and PAI activity in healthy young volunteers // Fibrinolysis, 1994. Vol. 8, N 2.-С.50-52

2.
Роль рыбных пищевых добавок в лечении и профилактике атерогенной дислипидемии // Кардиология, 1994. Т. 34, N 7-8.-С.22-28

3.
Effect of source and amount of dietary fish oil accumulation and decay of yolk n-3 fatty acids and organoleptic qualities // Poultry Sci., 1993. Vol. 72, Suppl. 1.-С.18

4.
Organochlorine pesticides and polychlorinated biphenyls in cod-liver oils: north Atlantic, Norwegian Sea, north Sea and Baltic Sea // Ambio, 1994. Vol. 23, N 4-5.-С.288-293

5.
Falandysz J. Polychlorinated biphenyl concentrations in cod-liver oil: evidence of a steady-state condition of these compounds in the Baltic area oils and levels noted in Atlantic oils // Arch. Environ. Contam. and Toxicol., 1994. Vol. 27, N 2.-С.266-271

6.
Gastrointestinal flora do not contribute to increased ethane production on feeding fish oils // Proc. Nutr. Soc., 1994. Vol. 53, N 2.-С.80А

7.
Yang Влияние состава жирных кислот рыбьего жира на фосфолипиды мозга мышей // Yingyang xuebao, 1994. Vol. 16, N 2.-С.164-168

8.
Effects of fish oil on blood pressure and vascular reactivity variations between strains of genetically hypertensive rats // 3rd Int. Congr. Essent. Fatty Acids and Eicisanoids, Adelaide, 1-5 March, 1992. -Adelaide, 1992.-С.135

9.
Ханужиев Предпазваща и лечебна сила на полиненаситените рибни мастни киселини // Наука, 1994, N 2.-С.26

10.
Beilin L.J. Fatty acids and blood pressure regulation // 3rd Int. Congr. Essent. Fatty Acids and Eicisanoids, Adelaide, 1-5 March, 1992. -Adelaide, 1992.-С.132

11.
Жукова Л.Е. Влияние различного уровня рыбьего жира в рационах цыплят-бройлеров на их продуктивность при использовании гранукона Е // Повыш. продукт. и плем. качеств. с.-х. животных. -Ставрополь, 1993.-С.97-100

12.
Effects of dietary supplementation with fish oil on atherosclerosis and myocardial injury during acute coronary occlusion-reperfusion in diet-induced hypercholesterolemic rabbits // Int. J. Cardiol., 1992. Vol. 35, N 3.-С.323-331

13.
Kobayashi T. Possible unfavorable effects of excess intake of n-3 fatty acids in rats: a comparison of perilla oil with fish oil // 3rd Int. Congr. Essent. Fatty Acids and Eicisanoids, Adelaide, 1-5 March, 1992. -Adelaide, 1992.-С.88

14.
The background diet modulates the effect of fish oil on the rat hepatic low density lipoprotein receptor // 3rd Int. Congr. Essent. Fatty Acids and Eicisanoids, Adelaide, 1-5 March, 1992. -Adelaide, 1992.-С.91

15.
Concentrations, Clearance Rates and Toxic Potential of Non-ortho Coplanar PCBs in Cod Liver Oil from the Southern Baltic Sea from 1971 to 1989 // Mar. Pollut. Bull, 1994. Vol. 28, N 4.-С.259-262

16.
Effect of fish oil diet on fatty acid composition of phospholipids of brain membranes and on kinetic properties of Na{+},K{+}-ATPase isoenzymes of weaned and adult rats // J. Neurochem., 1994. Vol. 62, N 4.-С.1560-1569

17.
Effect of low-dose fish-oil supplementation with or without added vitamin E on plasma vitamins // Proc. Nutr. Soc., 1994. Vol. 53, N 3.-С.207А

18.
Effects of a fish oillard diet on rat plasma lipoproteins, liver FAS, and lipolytic enzymes // Amer. J. Physiol, 1994. Vol. 267, N 6.-С.Е975-Е982

19.
Исследование эффекта концентрированного рыбьего жира на экспериментальный атеросклероз и его механизмы // Yingyang xuebao, 1994. Vol. 16, N 1.-С.6-12

20.
Armstrong N.C. The effects of copper deficiency in male Syrian hamsters fed on diets containing either maize or fish oil // Proc. Nutr. Soc., 1994. Vol. 53, N 3.-С.210

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)