Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=РИСОВЫЕ ОТРУБИ<.>)
Общее количество найденных документов : 75
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-75 
1.
Chastain Jason N. Stabilized rice bran deer feed, attractant and browse supplement

2.
Process for producing a lactone using corynebacterium sp. NK-1 (ferm BP-6329)

3.
Cabei M.C. Research note: ethoxyquin and ethylenediaminetetraacetic acid for the prevention of rancidity in rice bran stored at elevated temperature and humidity for various lengths of time // Poultry Sci., 1989. Vol. 68, N 3.-С.438-442

4.
Cana-de-acucar (Saccharun officinarum L.) adicionada de ureia e farelo de arroz no ganho em peso de novilhas mesticas leiteiras // Rev. Soc. bras. zootecn., 1987. Vol. 16, N 6.-С.500-506

5.
The nutritional value of rice pollard for sheep // Austral. J. Agr. Res., 1988. Vol. 39, N 4.-С.525-531

6.
Carrion Jose G. O farelo de arroz integral em substituicao ao milho na alimentacao de frangos de corte 2: Rendimento e composicao quimica das carcacas // Rev. Soc. bras. zootecn., 1989. Vol. 18, N 4.-С.327-333

7.
Culture condition for production of glucoamylase from rice bran by Aspergillus terreus // MIRCEN J. Appl. Microbiol. and Biotechnol., 1989. Vol. 5, N 4.-С.525-532

8.
Johnson W.L. A pragmatic approach to improving small ruminant diets in the Indonesian humid tropics // J. Anim. Sci., 1989. Vol. 67, N 11.-С.3068-3079

9.
Carrion Jose G. O farelo de arroz integral em substituicao ao milho na alimentacao de frangos de corte 1: Desempenho e produtividade animal // Rev. Soc. bras. zootecn., 1989. Vol. 18, N 4.-С.320-326

10.
Fabian A review on rice bran protein: Its properties and extraction methods // Crit. Rev. Food Sci. and Nutr., 2011. Vol. 51, N 9.-С.816-827

11.
Solid-state fermentation for the production of debittering enzyme naringinase using Aspergillus niger MTCC 1344 // Eng. Life Sci., 2011. Vol. 11, N 3.-С.322-325

12.
Solid-state fermentation for the production of debittering enzyme naringinase using Aspergillus niger MTCC 1344 // Eng. Life Sci., 2011. Vol. 11, N 3.-С.322-325

13.
Purification and characterisation of antioxidative peptides from unfractionated rice brain protein hydrolysates // Int. J. Food Sci. and Technol., 2008. Vol. 43, N 1.-С.35-43

14.
Rice bran fermented with Saccharomyces boulardii generates novel metabolite profiles with bioactivity // J. Agr. and Food Chem., 2011. Vol. 59, N 5.-С.1862-1870

15.
Effect of gamma-oryzanol on the bioaccessibility and synthesis of cholesterol // Eur. Rev. Med. and Pharmacol. Sci., 2012. Vol. 16, N 1.-С.49-56

16.
Antioxidants and antioxidant acttivity of several pigmented rice brans // J. Agr. and Food Chem., 2011. Vol. 59, N 1.-С.193-199

17.
Fabian A review on rice bran protein: Its properties and extraction methods // Crit. Rev. Food Sci. and Nutr., 2011. Vol. 51, N 9.-С.816-827

18.
Chitprasert Aluminum carboxymethyl cellulose-rice bran microcapsules: Enhancing survival of Lactobacillus reuteri KUB-AC5 // Carbohydr. Polym., 2012. Vol. 90, N 1.-С.78-86

19.
Chitprasert Aluminum carboxymethyl cellulose-rice bran microcapsules: Enhancing survival of Lactobacillus reuteri KUB-AC5 // Carbohydr. Polym., 2012. Vol. 90, N 1.-С.78-86

20.
Fialho Biodisponibilidade de manganes do farelo de arroz para frangos de cortel // Rev. Soc. Bras. zootecn., 1993. Vol. 22, N 5.-С.862-868

 1-20    21-40   41-60   61-75 
 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)