Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Поисковый запрос: (<.>S=ПРОДУКТЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 24243
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
Thornberg Feed supplement composition and method of manufacturing

2.
Hong G. Intermediates of adeno-associated virus DNA replication in vitro // J. Virol., 1994. Vol. 68, N 3.-С.2011-2015

3.
Estimation of arginine metabolism in putrefactive bacteria using liquid chromatography // Jap. J. Toxicol. and Environ. Health., 1994. Vol. 40, N 2.-С.140-146

4.
Sumbitochondrial particle response to linear alkylbenzene sulfonates, nonylphenol polyethoxylates and their biodegradation derivatives // Environ. Toxicol. and Chem., 1994. Vol. 13, N 5.-С.737-742

5.
Разработка теста на биодеградацию органических веществ микроорганизмами в речной воде и на мутагенез под действием образовавшихся продуктов распада // Jap. J. Toxicol. and Environ. Health, 1994. Vol. 40, N 2.-С.162-170

6.
Safe food for travellers // Weekly Epidemiol. Rec., 1994. Vol. 69, N 32.-С.242

7.
Evaluation of certain food additives and contaminants // Techn. Rept. Ser., 1993, N 837.-С.1-53

8.
Grant Kathleen A. Molecular biology techniques for the rapid detection and characterisation of foodborne bacteria // Food Sci. and Technol. Today, 1993. Vol. 7, N 2.-С.80-88

9.
Candido Aspetti microbiologici e compositivi dei prodotti freschi (tuma e primosale) // Sci. e tecn. latt.-casearia, 1994. Vol. 45, N 4.-С.249- 257

10.
Mengert Zur Bedeutung Clostridien-bedingter alimentarer Infektionen und Intoxikationen des Menschen // Fleischerei., 1994, N 5.-С.56, 58-60

11.
Estudo microbiologico do sangue e plasma bovino, obtidos em matadouro, utilizados na elaboracao de produtos comestiveis // Arq. Bras. Med. Vet. Zootec., 1994. Vol. 46, N 1.-С.31-39

12.
Stolle A. Der Limulus-Test: Schnellverfahren zur Beurteilung der hygienischen Qualitat von Fleischerzeugnissen // Fleischerei, 1994, N 4.-С.15, 18-20

13.
Incidencia de Salmonella sp. en productos carnicos // Alimentaria, 1994. Vol. 31, N 254.-С.27-29

14.
An improved method for detecting cytostatic toxin (emetic toxin) of Bacillus cereus and its application to food samples // FEMS Microbiol. Lett., 1994. Vol. 119, N 1-2.-С.53-57

15.
Robinson J.M. Does moderate nitrogen stress of plants cause feedback inhibition and orthophosphate limitation of photosynthesis? // Plant Physiol., 1994. Vol. 105, N 1 Suppl..-С.112

16.
Разработка путей синтеза триаконтан-1-ола - природного стимулятора роста и развития сельскохозяйственных культур из доступных нефтехимических продуктов // Экол. безопас. и беспестицид. технол. получ. растениевод. продукции. -Пущино, 1994, Ч. 2.-С.224-225

17.
Sauriduch E. Les principales methodes utilisees pour caracteriser et identifier l'origine florale des miels // Apiacta, 1993. Vol. 28, N 3-4.-С.79-89

18.
Molan Peter C. The antibacterial activity of honey 2. Variation in the potency of the antibacterial activity // Bee Worl'd, 1992. Vol. 73, N 2.-С.59-76

19.
Buckeridge D.L.I. Evaluation of diagnostic tests in determining the likelihood of sistemic reaction to honey bee stings // Clin. and Invest. Med., 1993. Vol. 16, N 4.-С.8

20.
Fragmentation pattern of fibrinogen during thrombolysis in acute myocardial infarction with fibrin-specific plasminogen activators-detection of high-molecular weight fibrinogen degradation products // Fibrinolysis., 1994. Vol. 8, N 2.-С.102- 104

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)