Поисковый запрос: (<.>S=ПРЕДОТВРАЩЕНИЕ ПРОРАСТАНИЯ<.>) |
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
|
1.
| Studies of potato irradiation in the G. D. R // Radiat. Phys. and Chem., 1990. Vol. 36, N 5.-С.657-660
|
2.
| Ghojaie M. Coparative assessment of irradiated proteins in potato tuber with untreated control by high performance liquid chromatography (HPLC) and gel electrophoresis // Radiat. Phys. and Chem., 1995. Vol. 46, N 4-6.-С.699-703
|
3.
| Ghojaie M. Coparative assessment of irradiated proteins in potato tuber with untreated control by high performance liquid chromatography (HPLC) and gel electrophoresis // Radiat. Phys. and Chem., 1995. Vol. 46, N 4-6.-С.699-703
|
4.
| Commercialization, storage and transportation of irradiated dried fish and onions // Asian Reg. Co-op. Proj. Food Irradiat.. -Vienna, 1992.-С.99-119
|
5.
| Мухин В.П. Использование ионизирующей радиации для получения безглазковых клубней картофеля - принципиально новый способ возможного решения проблемы их хранения // Радиобиологический съезд, Киев, 20-25 сент., 1993. -Пущино, 1993, Т. 2.-С.701
|
6.
| Luther Th. Results concerning the quality of irradiated and packaged onions apter an intermediate storage period // 4th Work. Meet. Radiat. Interact., Leipzig, 21-25 Sept., 1987. -Leipzig, 1988.-С.449-456
|
7.
| Duchacek The identification of irradiated onions // 4th Work. Meet. Radiat. Interact., Leipzig, 21-25 Sept., 1987. -Leipzig, 1988.-С.697-704
|
&uf('+1W2226#',v2226), ?>
|