Поисковый запрос: (<.>S=ПОВЫШЕНИЕ ПИТАТЕЛЬНОСТИ<.>) |
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
|
1.
| Utilization of high lysine-producing strains of Lactobacillus plantarum as starter culture for nutritional improvement of ogi // World J. Microbiol. and Biotechnol., 2000. Vol. 16, N 5.-С.451-455
|
2.
| Han J.R. Solid-state fermentation of cornmeal with the basidiomycete Ganoderma lucidum for degrading starch and upgrading nutritional value // J. Appl. Microbiol., 2005. Vol. 99, N 4.-С.910-915
|
3.
| Фахрутдинова Р.Ш. Методы повышенной питательности фуражного зерна // Сиб. вестн. с.-х. науки, 2009, N 4.-С.37-40
|
4.
| Effectiveness of arbuscular mycorrhizal fungi (AMF) for inducing the accumulation of major carotenoids, chlorophylls and tocopherol in green and red leaf lettuces // Appl. Microbiol. and Biotechnol., 2013. Vol. 97, N 7.-С.3119-3128
|
&uf('+1W2226#',v2226), ?>
|