Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Поисковый запрос: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ<.>)
Общее количество найденных документов : 1807
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
Bakterieller Abbau von PAK // Laborpraxis., 1994. Vol. 18, N 1-2.-С.50-51

2.
The effect of oat husk supplementation in diet on plasminogen activator inhibitor type 1 in diabetic survivors of myocardial infarction // Fibrinolysis, 1994. Vol. 8, N 2.-С.44-46

3.
10 Materiais recognized as functional health food ingredients // echno jap., 1992. Vol. 25, N 5.-С.115

4.
Hodson A.H. Reactions to food additives // J. Roy. Soc. Med., 1994. Vol. 87, N 3.-С.183

5.
Madsen Prevalence of food additive intolerance // Hum. and Exp. Toxicol., 1994. Vol. 13, N 6.-С.393-399

6.
Hurlbut Jeffrey A. Colorimetric determination of selenium in premixes and supplements // J. AOAC Int., 1992. Vol. 75, N 2.-С.269-271

7.
Use of ascorbyl-2monophosphate-magnesium as a dietary source of ascorbic acid for sea bass, Lates calcarefer (Bloch) (Centropomidae) // Aquacult. and Fish. Manag, 1994. Vol. 25, N 9.-С.955-957

8.
Behrens G. Verbesserung der Aufzuchtleistung abgesetzter Ferkel mit dem Probiotikum PACIFLOR // Schweinewelt, 1994. Vol. 19, N 6.-С.219

9.
A critical review of the optimum duration of chronic rodent testing for the determination of non-tumourigenic toxic potential: A report by the BTS working party on duration of toxicity testing // Hum. and Exp. Toxicol., 1994. Vol. 13, N 4.-С.221-232

10.
Hinton D.M. Immunotoxicity testing applied to direct food and colour additives: US FDA "Redbook II" guidelines // Hum. and Exp. Toxicol., 1995. Vol. 14, N 1.-С.143-145

11.
Chavant Procede de fabrication d'un nouveau levain lactique, nouveau levain obtenu, fabrication d'additif alimentaire notamment probiotique a partir de ce levain et produit obtenu

12.
Радиационно-гигиенические аспекты разработки пищевых добавок, снижающих уровень отдаленной радиационно-индуцированной патологии // Радиоэкол. пробл. в ядер. энерг. и при конверсии пр-ва. -Обнинск, 1993, Т. 1.-С.229-230

13.
Fu Предварительное изучение применения фотосинтезирующих бактерий при выращивании Penaeus monodon // Haiyang yuye, 1994. Vol. 16, N 4.-С.153

14.
Sultana Preliminary studies on formulation and biological evaluation of supplemental diet for Penaeus monodon and Metapenaeus monoceros // Pakistan J. Sci. and Ind. Res., 1991. Vol. 34, N 7-8.-С.301-304

15.
Effects of Ascophyllum and Spirulina meal as feed additives on growth performance and feed utilization of red sea bream, Pagrus major // Hiroshima daigaku seibutsu seisangakubu kiyo, 1994. Vol. 33, N 2.-С.125-132

16.
Применение гумата в рыбоводстве // Рыбовод. и рыболов., 1995, N 1.-С.21

17.
Investigation to determine digestibility coefficients of various raw materials in diets for gilthead sea bream, Sparus auratus L // Aquacult. Res., 1995. Vol. 26, N 3.-С.185-194

18.
Rehulka J. Vliv antioxidantu Neox a lecitinu na produkcni a kondicni ukazatele u pstruha duhoveho (Oncorhynchus mykiss) // Zivoc. vyroba, 1994. Vol. 39, N 2.-С.149-162

19.
Получение клеточных линий шафрана- продуцентов пищевых красителей и добавок // Молекул. генет., микробиол. и вирусол., 1994, N 4.-С.23

20.
Marklinder I. Fermented oatmeal soup - influence of additives on the properties of a nutrient solution for enteral feeding // Food Microbiol., 1994. Vol. 11, N 6.-С.505-513

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)