Поисковый запрос: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ<.>) |
Общее количество найденных документов : 1807
Показаны документы с 1 по 20
|
|
1.
| Bakterieller Abbau von PAK // Laborpraxis., 1994. Vol. 18, N 1-2.-С.50-51
|
2.
| The effect of oat husk supplementation in diet on plasminogen activator inhibitor type 1 in diabetic survivors of myocardial infarction // Fibrinolysis, 1994. Vol. 8, N 2.-С.44-46
|
3.
| 10 Materiais recognized as functional health food ingredients // echno jap., 1992. Vol. 25, N 5.-С.115
|
4.
| Hodson A.H. Reactions to food additives // J. Roy. Soc. Med., 1994. Vol. 87, N 3.-С.183
|
5.
| Madsen Prevalence of food additive intolerance // Hum. and Exp. Toxicol., 1994. Vol. 13, N 6.-С.393-399
|
6.
| Hurlbut Jeffrey A. Colorimetric determination of selenium in premixes and supplements // J. AOAC Int., 1992. Vol. 75, N 2.-С.269-271
|
7.
| Use of ascorbyl-2monophosphate-magnesium as a dietary source of ascorbic acid for sea bass, Lates calcarefer (Bloch) (Centropomidae) // Aquacult. and Fish. Manag, 1994. Vol. 25, N 9.-С.955-957
|
8.
| Behrens G. Verbesserung der Aufzuchtleistung abgesetzter Ferkel mit dem Probiotikum PACIFLOR // Schweinewelt, 1994. Vol. 19, N 6.-С.219
|
9.
| A critical review of the optimum duration of chronic rodent testing for the determination of non-tumourigenic toxic potential: A report by the BTS working party on duration of toxicity testing // Hum. and Exp. Toxicol., 1994. Vol. 13, N 4.-С.221-232
|
10.
| Hinton D.M. Immunotoxicity testing applied to direct food and colour additives: US FDA "Redbook II" guidelines // Hum. and Exp. Toxicol., 1995. Vol. 14, N 1.-С.143-145
|
11.
| Chavant Procede de fabrication d'un nouveau levain lactique, nouveau levain obtenu, fabrication d'additif alimentaire notamment probiotique a partir de ce levain et produit obtenu
|
12.
| Радиационно-гигиенические аспекты разработки пищевых добавок, снижающих уровень отдаленной радиационно-индуцированной патологии // Радиоэкол. пробл. в ядер. энерг. и при конверсии пр-ва. -Обнинск, 1993, Т. 1.-С.229-230
|
13.
| Fu Предварительное изучение применения фотосинтезирующих бактерий при выращивании Penaeus monodon // Haiyang yuye, 1994. Vol. 16, N 4.-С.153
|
14.
| Sultana Preliminary studies on formulation and biological evaluation of supplemental diet for Penaeus monodon and Metapenaeus monoceros // Pakistan J. Sci. and Ind. Res., 1991. Vol. 34, N 7-8.-С.301-304
|
15.
| Effects of Ascophyllum and Spirulina meal as feed additives on growth performance and feed utilization of red sea bream, Pagrus major // Hiroshima daigaku seibutsu seisangakubu kiyo, 1994. Vol. 33, N 2.-С.125-132
|
16.
| Применение гумата в рыбоводстве // Рыбовод. и рыболов., 1995, N 1.-С.21
|
17.
| Investigation to determine digestibility coefficients of various raw materials in diets for gilthead sea bream, Sparus auratus L // Aquacult. Res., 1995. Vol. 26, N 3.-С.185-194
|
18.
| Rehulka J. Vliv antioxidantu Neox a lecitinu na produkcni a kondicni ukazatele u pstruha duhoveho (Oncorhynchus mykiss) // Zivoc. vyroba, 1994. Vol. 39, N 2.-С.149-162
|
19.
| Получение клеточных линий шафрана- продуцентов пищевых красителей и добавок // Молекул. генет., микробиол. и вирусол., 1994, N 4.-С.23
|
20.
| Marklinder I. Fermented oatmeal soup - influence of additives on the properties of a nutrient solution for enteral feeding // Food Microbiol., 1994. Vol. 11, N 6.-С.505-513
|
&uf('+1W2226#',v2226), ?>
|
|