Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=ПАЛЬМОВОЕ ВИНО<.>)
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 11
1.
Herzog F. Chemical composition and nutritional significance of wines from the palms Elaeis guineensis and Borassus aethiopum in the V-Baoule, Cote d'Ivoire // Trop. Sci., 1995. Vol. 35, N 1.-С.30-39

2.
Ezeronye O.U. Nutrient utilization profile of Saccharomyces cerevisiae from palm wine in tropical fruit fermentation // Antonie van Leeuwenhoek, 2004. Vol. 86, N 3.-С.235-239

3.
Ezeronye O.U. Genetic analysis of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from palm wine in eastern Nigeria, Comparison with other African strains // J. Appl. Microbiol., 2009. Vol. 106, N 5.-С.1569-1578

4.
Cunningham A.B. Nutritional value of palm wine from Hyphaene coriacea and Phoenix reclinata (Arecaceae) // Econ. Bot., 1988. Vol. 42, N 3.-С.301-306

5.
Shamala T.R. Microbiological and biochemical studies on traditional Indian palm wine fermentation // Food Microbiol., 1988. Vol. 55, N 3.-С.157-162

6.
Amanchukwu S.C. Single-cell-protein production by Schizosaccharomyces pombe isolated from palmwine using hydrocarbon feedstocks // Folia microbiol.. -CSSR, 1989. Vol. 34, N 2.-С.112-119

7.
Opara C.C. The immobilization of a palm-wine yeast strain on ceramic-polymer composites for molasses fermentation // Proc. 4th Eur. Congr. Biotechnol., Amsterdam, June 14-19, 1987. -Amsterdam etc., 1987. Abstr. Extended abstr., Vol. 2.-С.334

8.
Suryani Palm wine drinking in a Balinese village: Environmental influencens // Int. J. Addict., 1990. Vol. 25, N 8.-С.911-920

9.
Clostridium thermopalmarium sp. nov., a moderately thermophilic Butyrate-producing bacterium isolated from palm wine in Senegal // Syst. and Appl. Microbiol., 1991. Vol. 14, N 2.-С.135-139

10.
Clostridium thermopalmarium sp. nov., a moderately thermophilic butyrateproducing bacterium isolated from palm wine in Senegal // Syst. and Appl. Microbiol., 1991. Vol. 14, N 2.-С.135-139

11.
Wellyzar S. Yeast isolates from indonesian fruit and palm wine // ICCC-VII. -Beijing, 1993.-С.105

 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)