Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=МЯСНОЙ ФАРШ<.>)
Общее количество найденных документов : 26
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-26 
1.
Зинина О.В. Консервированный мясной корм для собак

2.
Зинина О.В. Консервированный мясной корм для собак

3.
The combined effect of moderate pressure and chitosan on Escherichia coli and Staphylococcus aureus cells suspended in a buffer and on natural microflora of apple juice and minced pork // Food Technol. and Biotechnol., 2009. Vol. 47, N 2.-С.202-209

4.
Radioresistance development of DNA repair deficient Escherichia coli DH5'альфа' in ground beef subjected to electron beam at sub-lethal doses // Int. J. Radiat. Biol., 2011. Vol. 87, N 6.-С.571-578

5.
Жaринов А. "Технологизмы" мясного производства // Свиноферма, 2008, N 11.-С.48-49

6.
Возможность использования лактозы и лактулозы в рецептурных композициях мясопродуктов // Вестн. Рос. акад. с.-х. наук, 2008, N 4.-С.87-88

7.
Effect of boiling water carcass immersion on aerobic bacteria counts of poultry skin and processed ground pultry meat // Zoonoses and Public Health, 2008. Vol. 55, N 5.-С.235-241

8.
Degradation of PCBs in a frankfurter-type meat emulsion: Effects of a meat starter, its proteins extract and thermal treatments // Food and Chem. Toxicol., 2012. Vol. 50, N 8.-С.2643-2647

9.
The use of bacteriophage cocktail as a biocontrol measure to reduce Salmonella enterica serovar Enteritidis contamination in ground meat and goat cheese // Biocontr. Sci. and Technol., 2015. Vol. 25, N 7-8.-С.970-974

10.
The use of bacteriophage cocktail as a biocontrol measure to reduce Salmonella enterica serovar Enteritidis contamination in ground meat and goat cheese // Biocontr. Sci. and Technol., 2015. Vol. 25, N 7-8.-С.970-974

11.
Aykut Aytac S. Effects of radiation, microwave and conventional cooking procedures on inhibition of Yersinia enterocolitica in meatball (kofte) // Chem. Microbiol., Technol. Lebensm., 1994. Vol. 16, N 3-4.-С.93-96

12.
Radiation hygienization of cattle and swine slurry with high energy electron beam // Radiat. Phys. and Chem., 2013. Vol. 87.-С.88-96

13.
Jamra Ligia M.Ferreira Acao do sal de cozinha sobre o Toxoplasma gondii // Rev. Inst. med. trop. Sao Paulo, 1991. Vol. 33, N 5.-С.359-363

14.
Wang Functional stability of antioxidant-washed, cryoprotectant-treated beef heart surimi during frozen storage // J. Food Sci., 1998. Vol. 63, N 2.-С.293-298

15.
Effects of curing additives on the control of Listeria monocytogenes by lactocin 705 in meat slurry // Food Microbiol., 1998. Vol. 15, N 3.-С.259-264

16.
Klein Antibiotic resistance patterns of enterococci and occurrrence of vancomycin-resistant enterococci in raw minced beef and pork in Germany // Appl. and Environ. Microbiol., 1998. Vol. 64, N 5.-С.1825-1830

17.
Morrison Irradiating ground beef to enhance food safety // Food Rev., 1997. Vol. 20, N 1.-С.33-37

18.
Morrison Irradiating ground beef to enhance food safety // Food Rev., 1997. Vol. 20, N 1.-С.33-37

19.
A shorter enrichment culture for the isolation of Escherichia coli O157: H7 from raw minced beef // Rev. med. vet.. -Fr., 1997. Vol. 148, N 11.-С.879-882

20.
Hoyle Renewed concerns over E. coli O157:H7 in ground beef // ASM News, 2000. Vol. 66, N 6.-С.331-332

 1-20    21-26 
 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)