Поисковый запрос: (<.>S=МОРОЖЕННОЕ<.>) |
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
|
1.
| Morgan D. The role of home-made ice cream as a vehicle of Salmonella enteritidis phage type 4 infection from fresh shell eggs // Epidemiol. and Infec., 1994. Vol. 113, N 1.-С.21-29
|
2.
| Foschino R. Comparison of different procedures for the enumeration of coliforms in ice cream // Ann. microbiol. ed enzimol., 1996. Vol. 46, N 1.-С.109-114
|
3.
| de Pederiva Norma B.Barbini Isolation and survival of Yersinia enterocolitica in ice cream at different pH values, stored at -18'ГРАДУС'C // Braz. J. Microbiol., 2000. Vol. 31, N 3.-С.174-177
|
4.
| de Pederiva Norma B.Barbini Isolation and survival of Yersinia enterocolitica in ice cream at different pH values, stored at -18'ГРАДУС'C // Braz. J. Microbiol., 2000. Vol. 31, N 3.-С.174-177
|
5.
| Жарыкбасова К.С. Топинамбур в молочном десерте лечебно-профилактического назначения // Перспективы производства продуктов питания нового поколения. -Омск, 2003.-С.92-93
|
6.
| Sensory acceptance and survival of probiotic bacteria in ice cream produced with different overrun levels // J. Food Sci., 2012. Vol. 77, N 1.-С.S24-S28
|
7.
| Clementi Flavor production in ice cream mix cultured with a citrate fermenting strain of Lactococcus lactis // Milchwissenschaft, 1991. Vol. 46, N 11.-С.696-700
|
&uf('+1W2226#',v2226), ?>
|