Поисковый запрос: (<.>S=МОЛОЧНОКИСЛЫЕ<.>) |
Общее количество найденных документов : 1520
Показаны документы с 1 по 20
|
|
1.
| Giraffa I polisaccaridi microbici prodotti dai batteri lattici: Implicazioni nel settore lattiero-caseario // Ind. alim., 1994. Vol. 33, N 324.-С.295-298
|
2.
| El Epiphytische Laktobakterien auf Gras-Leguminosen-Gemischen // Landbauforsch. Volkenrode, 1994. Vol. 44, N 3.-С.256-260
|
3.
| Златева Приложение на лиофилизирани закваски от млечнокисели стрептококи при производството на пшеничен хляб // Хранит. пром., 1994. Vol. 43, N 3.-С.20-24
|
4.
| Desmareaud M. Les bacteriocines des bacteries lactiques et leur utilisation dans l'industrie laitiere // Rev. med. vet. -Fr., 1994. Vol. 145, N 10.-С.711-720
|
5.
| Сапунджиева Гарнитуры, получени чрез насочена млечнокисела ферментация // Хранит. пром., 1994. Vol. 43, N 5-6.-С.40-43
|
6.
| Bacterie lactique
|
7.
| The combined use of whole-cell protein extracts for the identification (SDS-PAGE) and enzyme activity screening of lactic acid bacteria isolated from traditional greek dairy products // Syst. and Appl. Microbiol., 1994. Vol. 17, N 3.-С.444-458
|
8.
| Использование уробактерий для биоконверсии мочевины с целью обогащения кормов белком и физически активными веществами // Вестн. с.-х. науки Казахстана, 1994, N 3.-С.77-91
|
9.
| Einsatz biologischer Siliermittel zur Grunfuttersilierung // Feldwirtschaft, 1991. Vol. 32, N 2.-С.74-76
|
10.
| The combined use of whole-cell protein extracts for the identification (SDS-PAGE) and enzyme activity screening of lactic acid bacteria isolated from traditional greek dairy products // Syst. and Appl. Microbiol., 1994. Vol. 17, N 3.-С.444-458
|
11.
| Garbay S. Characterization of membrane-bound ATPase activity of Leuconostoc oenos: Growth conditions // Appl. Microbiol. and Biotechnol., 1994. Vol. 41, N 5.-С.597-602
|
12.
| Screening of lactic acid bacteria for silage inoculants by using a model system of silage fermentation // Biosci., Biotechnol. and Biochem., 1994. Vol. 58, N 8.-С.1412-1415
|
13.
| Савова Млечнокисели продукти с пробиотично действие // Хранит. пром., 1994. Vol. 43, N 2.-С.30-31
|
14.
| Mascaros A.F. Protein electrophoretic pattern and breadmaking performance of wheat bread doughs and bread started with pure and associated cultures of yeast and lactic acid bacteria // Rev. esp. cienc. y tecnol. alim., 1994. Vol. 34, N 5.-С.507-526
|
15.
| Choi S.-Y. Growth inhibition of Listeria monocytogenes by a bacteriocin of Pediococcus acidilactici M during fermentation of kimchi // Food Microbiol., 1994. Vol. 11, N 4.-С.301-307
|
16.
| Yang R. Factors influencing production of bacteriocins by lactic acid bacteria // Food Microbiol., 1994. Vol. 11, N 4.-С.281-291
|
17.
| Lutz Rohwurstherstellung: Hohere Produktqualitat durch Verwendung von Laktose // Fleischwirtschaft, 1994. Vol. 74, N 8.-С.849-854
|
18.
| Choi S.-Y. Growth inhibition of Listeria monocytogenes by a bacteriocin of Pediococcus acidilactici M during fermentation of kimchi // Food Microbiol., 1994. Vol. 11, N 4.-С.301-307
|
19.
| Yang R. Factors influencing production of bacteriocins by lactic acid bacteria // Food Microbiol., 1994. Vol. 11, N 4.-С.281-291
|
20.
| Сербулов Ю. Моделирование процесса культивирования микроорганизмов в жидкой ржаной закваске // Хлебопродукты, 1994, N 9.-С.5-7
|
&uf('+1W2226#',v2226), ?>
|
|