Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=КУКУРУЗНО-СОЕВЫЙ РАЦИОН<.>)
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.
Patterson P.H. Feeding value of poultry by-products extruded with cassava, barley, and wheat middlings for broiler chicks: The effect of ensiling poultry by-products as a preservation method prior to extrusion // Poultry Sci., 1994. Vol. 73, N 7.-С.1107-1115

2.
Георгиева Ефект от добавката на ензимен препарат Roxazym G към комбинирани фуражи за пилета бройлери с различен зърнен житен компонент I: Комбинирани фуражи с пшеница // Животновьд. науки, 1997, Suppl..-С.94-97

3.
Effect of calcium supplements to a maize-soya diet on the bioavailability of minerals and trace elements and the accumulation of heavy metals in growing rats // J. Vet. Med. A, 2000. Vol. 47, N 6.-С.367-377

4.
Effect of calcium supplements to a maize-soya diet on the bioavailability of minerals and trace elements and the accumulation of heavy metals in growing rats // J. Vet. Med. A, 2000. Vol. 47, N 6.-С.367-377

5.
Hruby Enzymes help unlock energy in corn-based duck feeds // World Poultry, 2002. Vol. 18, N 12.-С.16-17

6.
Digestibilidade ileal verdadeira da proteina em frangos de corte sob dietas com diferentes niveis de proteina bruta // Acta sci. Anim. Sci., 2006. Vol. 28, N 3.-С.281-287

7.
A small variation in diet influences the Lactobacillus strain composition in the crop of broiler chickens // Syst. and Appl. Microbiol., 2010. Vol. 33, N 5.-С.275-281

8.
Ruiz N. Conversion of tryptophan into niacin in the turkey (Meleagris gallipavos) // Poultry Sci., 1990. Vol. 69, N 3.-С.446-450

9.
Irish Geoffrey G. Effect of water or acid treatment of soybean meal in combination with supplementation with microbial pectinase on its nutritional value for broiler chicks // Poultry Sci., 1993. Vol. 72, Suppl. 1.-С.88

 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)