Поисковый запрос: (<.>S=КРАХМАЛА<.>) |
Общее количество найденных документов : 182
Показаны документы с 1 по 20
|
|
1.
| Chen Novel inducers derived from starch for cellulase production by Trichoderma reesei // Process Biochem., 1992. Vol. 27, N 6.-С.327-334
|
2.
| Новотельнов Н.В. О регуляторе действия амилазы, выделенном из ячменного зерна // Сб. тр. НИЛ С.-Петербург. комб. пивовар. и безалкогол. пром-сти им. Степана Разина. -СПб, 1994, Т. 2.-С.62-70
|
3.
| Stimulatory effect of red leght on starch accumulation in a marine green alga, Chlamydomonas sp. strain MGA161 // Appl. Biochem. and Biotechnol. A, 1994. Vol. 45-46.-С.225-232
|
4.
| Ray Enzymatic hydrolysis of starch to glucose, and immobilization of amyloglucosidase in calcium alginate gel // Res. and Ind., 1994. Vol. 39, N 2.-С.109-112
|
5.
| Effect of an equal volume replacement with 500 mL 6% hydroxyethyl starch on the blood and plasma volume of healthy volunteers // Eur. J. Anaesthesiol., 1995. Vol. 12, N 3.-С.259-264
|
6.
| Shieh Wen jJ. Process for producing alpha-cyclodextrin using cyclomaltodextrin glucanotransferase in presence of cyclohexane
|
7.
| Shieh Wen jJ. Process for producing alpha-cyclodextrin using cyclomaltodextrin glucanotransferase in presence of cyclohexane
|
8.
| Effects of low molecular weight hydroxyethyl starch on blood coagulation: Comparison with albumin in cirrhotic patients // Endoscopy, 1995. Vol. 27, N 7.-С.67
|
9.
| Goel A novel cyclomaltodextrin glucanotransferase from Bacillus firmus that degrades raw starch // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 4.-С.411-416
|
10.
| Goel A novel cyclomaltodextrin glucanotransferase from Bacillus firmus that degrades raw starch // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 4.-С.411-416
|
11.
| Holm Bioavailability of starch in various wheat-based bread products: Evaluation of metabolic responses in healthy subjects and rate and extent of in vitro starch digestion // Amer. J. Clin. Nutr., 1992. Vol. 55, N 2.-С.420-429
|
12.
| Связь между накоплением ассимилятов в зерне и накоплением крахмала у риса (O. sativa) // Zuowu xuebao, 1994. Vol. 20, N 6.-С.685-691
|
13.
| Yumoto Direct fermentation of starch to L-(+)-lactic acid using Lactobacillus amylophilus // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 5.-С.543-546
|
14.
| Саранова Н. Глюкоамилаза дрожжей Endomycopsi fibuliger Y-1011 // Матер. 46 Науч.-техн. конф. студ., аспирантов и мол. ученых Уфим. гос. нефт. техн. ун-та, [Уфа, 1995]. -Уфа, 1995.-С.180
|
15.
| Саранова Н. Глюкоамилаза дрожжей Endomycopsi fibuliger Y-1011 // Матер. 46 Науч.-техн. конф. студ., аспирантов и мол. ученых Уфим. гос. нефт. техн. ун-та, [Уфа, 1995]. -Уфа, 1995.-С.180
|
16.
| Yumoto Direct fermentation of starch to L-(+)-lactic acid using Lactobacillus amylophilus // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 5.-С.543-546
|
17.
| Антиагрегационное средство
|
18.
| Trehalose mass production technique // Techno Jap., 1995. Vol. 28, N 1.-С.114
|
19.
| Solid-state fermentation of starch processing residues using Pleurotus sajor-caju // Genet. Eng. and Biotechnol. Monit., 1995. Vol. 2, N 3.-С.50
|
20.
| Arisaka Свойства теста из рисового крахмала с высоким содержанием амилозы // Oyo toshitsu kagaku, 1994. Vol. 41, N 1.-С.1-7
|
&uf('+1W2226#',v2226), ?>
|
|