Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=КРАХМАЛА<.>)
Общее количество найденных документов : 182
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
Chen Novel inducers derived from starch for cellulase production by Trichoderma reesei // Process Biochem., 1992. Vol. 27, N 6.-С.327-334

2.
Новотельнов Н.В. О регуляторе действия амилазы, выделенном из ячменного зерна // Сб. тр. НИЛ С.-Петербург. комб. пивовар. и безалкогол. пром-сти им. Степана Разина. -СПб, 1994, Т. 2.-С.62-70

3.
Stimulatory effect of red leght on starch accumulation in a marine green alga, Chlamydomonas sp. strain MGA161 // Appl. Biochem. and Biotechnol. A, 1994. Vol. 45-46.-С.225-232

4.
Ray Enzymatic hydrolysis of starch to glucose, and immobilization of amyloglucosidase in calcium alginate gel // Res. and Ind., 1994. Vol. 39, N 2.-С.109-112

5.
Effect of an equal volume replacement with 500 mL 6% hydroxyethyl starch on the blood and plasma volume of healthy volunteers // Eur. J. Anaesthesiol., 1995. Vol. 12, N 3.-С.259-264

6.
Shieh Wen jJ. Process for producing alpha-cyclodextrin using cyclomaltodextrin glucanotransferase in presence of cyclohexane

7.
Shieh Wen jJ. Process for producing alpha-cyclodextrin using cyclomaltodextrin glucanotransferase in presence of cyclohexane

8.
Effects of low molecular weight hydroxyethyl starch on blood coagulation: Comparison with albumin in cirrhotic patients // Endoscopy, 1995. Vol. 27, N 7.-С.67

9.
Goel A novel cyclomaltodextrin glucanotransferase from Bacillus firmus that degrades raw starch // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 4.-С.411-416

10.
Goel A novel cyclomaltodextrin glucanotransferase from Bacillus firmus that degrades raw starch // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 4.-С.411-416

11.
Holm Bioavailability of starch in various wheat-based bread products: Evaluation of metabolic responses in healthy subjects and rate and extent of in vitro starch digestion // Amer. J. Clin. Nutr., 1992. Vol. 55, N 2.-С.420-429

12.
Связь между накоплением ассимилятов в зерне и накоплением крахмала у риса (O. sativa) // Zuowu xuebao, 1994. Vol. 20, N 6.-С.685-691

13.
Yumoto Direct fermentation of starch to L-(+)-lactic acid using Lactobacillus amylophilus // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 5.-С.543-546

14.
Саранова Н. Глюкоамилаза дрожжей Endomycopsi fibuliger Y-1011 // Матер. 46 Науч.-техн. конф. студ., аспирантов и мол. ученых Уфим. гос. нефт. техн. ун-та, [Уфа, 1995]. -Уфа, 1995.-С.180

15.
Саранова Н. Глюкоамилаза дрожжей Endomycopsi fibuliger Y-1011 // Матер. 46 Науч.-техн. конф. студ., аспирантов и мол. ученых Уфим. гос. нефт. техн. ун-та, [Уфа, 1995]. -Уфа, 1995.-С.180

16.
Yumoto Direct fermentation of starch to L-(+)-lactic acid using Lactobacillus amylophilus // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 5.-С.543-546

17.
Антиагрегационное средство

18.
Trehalose mass production technique // Techno Jap., 1995. Vol. 28, N 1.-С.114

19.
Solid-state fermentation of starch processing residues using Pleurotus sajor-caju // Genet. Eng. and Biotechnol. Monit., 1995. Vol. 2, N 3.-С.50

20.
Arisaka Свойства теста из рисового крахмала с высоким содержанием амилозы // Oyo toshitsu kagaku, 1994. Vol. 41, N 1.-С.1-7

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)