Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=ГЛЮТЕН<.>)
Общее количество найденных документов : 145
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
A combination of corn gluten and soybean meal as a substitute fro fishmeal in diets of turbot (Scophthalmus maximus Linnaeus, 1758) in brackish water // J. Appl. Ichthyol., 2015. Vol. 31, N 2.-С.355-361

2.
Nowowiejska A long-term study in children with a recognized gluten intolerance // Rocz. Akad. med. Bialymstoku, 1995. Vol. 40, N 3.-С.580-587

3.
A new food allergen identified as a neoallergen: Deamidated gluten // 22 Congress of the European Academy of Allergology and Clinical Immunology, Allergy as a Global Problem (EAACI 2003), Paris 7-11 June, 2003. -Hannover, 2003.-С.205

4.
Pullar D. A note on the comparison of barley-urea, maize gluten and rapeseed meal as supplements to ad libitum winter wheat straw for springcalving suckler cows // Anim. Prod., 1993. Vol. 57, N 1.-С.169-173

5.
Hills B.A. A physical approach to coeliac disease // Med. Hypotheses., 1990. Vol. 32, N 3.-С.219-223

6.
A stable isotope study of zinc kinetics in Irish setters with gluten-sensitive enteropathy // Brit. J. Nutr., 1995. Vol. 74, N 1.-С.69-76

7.
A stable isotope study of zinc kinetics in Irish setters with gluten-sensitive enteropathy // Brit. J. Nutr., 1995. Vol. 74, N 1.-С.69-76

8.
Varga E.-M. Akutes Quincke-Odem bei einem zweijahrigen Knaben nach GenuSS eines Lutschbonbons bei Typ I-Allergie auf das Glutenpolypeptid Hyfoama 88 // Allergologie, 1995. Vol. 18, N 8.-С.331-333

9.
Varga E.-M. Akutes Quincke-Odem bei einem zweijahrigen Knaben nach GenuSS eines Lutschbonbons bei Typ I-Allergie auf das Glutenpolypeptid Hyfoama 88 // Allergologie, 1995. Vol. 18, N 8.-С.331-333

10.
Schmitz J. Allergies au gluten // Rev. fr. allergol. et immunol. clin., 1996. Vol. 36, N 2.-С.176-180

11.
Schmitz J. Allergies au gluten // Rev. fr. allergol. et immunol. clin., 1996. Vol. 36, N 2.-С.176-180

12.
Schmitz J. Allergies au gluten // Rev. fr. allergol. et immunol. clin., 1996. Vol. 36, N 2.-С.176-180

13.
An innovative sandwich ELISA system based on an antibody cocktail for gluten analysis // FEBS Lett., 1998. Vol. 439, N 1-2.-С.46-50

14.
Andamento nel tempo degli anticorpi antigliadina in bambini celiaci // Recenti progr. gastroenterol. e nutr. pediat.. -Roma, 1988.-С.137-139

15.
Hayen Gary D. Animal feeds comprising yeast glucan

16.
Marsh M.N. Anti-reticulin antibody (ARA) in gluten-sensitive enteropathy // Quart. J. Med., 1993. Vol. 86, N 6.-С.407-408

17.
Antigeni alimentari: Effetti di due frazioni lectiniche del glutine sull'ativita' natural killer, sulla migrazione e la produzione di radicali di ossigeno e la fissazione recettoriale di anticorpi monoclonali // Nefrol. dialisi trapianto, 1988. -Milano, 1989.-С.147-150

18.
Mendes Aplicacao de tecnicas de electroforese Page e de ELISA a deteccao do gluten em alimentos destinados a doentes celiacos // Rev. port. farm., 1993. Vol. 43, N 1.-С.32-36

19.
Benign small bowel thickening and lymphadenopathy: A manifestation of celiac disease // Dig. Diseases and Sci., 2009. Vol. 54, N 4.-С.902-905

20.
Benign small bowel thickening and lymphadenopathy: A manifestation of celiac disease // Dig. Diseases and Sci., 2009. Vol. 54, N 4.-С.902-905

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)