Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=ВЕРХУШЕЧНЫЕ МЕРИСТЕМЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 19
Показаны документы с 1 по 19
1.
Kohmura Cryopreservation of apical meristems of Japanese shallot (Allium wakegi A.) by vitrification and subsequent high plant regeneration // Cryo. Lett., 1992. Vol. 15, N 5.-С.289-298

2.
Vandenbussche B. Cryopreservation of encapsulated sugar beet shoot-tips (Beta vulgaris L.) using rapid freezing // Cryo-Lett., 1995. Vol. 16, N 1.-С.67

3.
Gonzalez-Arnao M.T. Importance of pregrowth with sucrose and vitrification for the cryopreservation of sugarcane apices using encapsulation-dehydration // Cryo-Lett., 1996. Vol. 17, N 3.-С.141-148

4.
Use of thermal analysis in the evaluation of cyropreservation protocols for Ribes nigrum L. germplasm // Cryo-Lett., 1996. Vol. 17, N 6.-С.347-362

5.
Use of thermal analysis in the evaluation of cyropreservation protocols for Ribes nigrum L. germplasm // Cryo-Lett., 1996. Vol. 17, N 6.-С.347-362

6.
Effects of plant growth regulators on survival and recovery growth following croyopreservation // Cryo-Lett., 2001. Vol. 22, N 3.-С.163-174

7.
Effects of plant growth regulators on survival and recovery growth following croyopreservation // Cryo-Lett., 2001. Vol. 22, N 3.-С.163-174

8.
Effect of benzyladenine on recovery of cryopreserved shoot tips of grapevine and citrus cultured in vitro // Cryo-Lett., 2003. Vol. 24, N 5.-С.293-302

9.
Genetic stability assessments of plantlets regenerated from cryopreserved in vitro cultured grape and kiwi shoot-tips using RAPD // Cryo-Lett., 2003. Vol. 24, N 5.-С.315-322

10.
Genetic stability assessments of plantlets regenerated from cryopreserved in vitro cultured grape and kiwi shoot-tips using RAPD // Cryo-Lett., 2003. Vol. 24, N 5.-С.315-322

11.
Effect of benzyladenine on recovery of cryopreserved shoot tips of grapevine and citrus cultured in vitro // Cryo-Lett., 2003. Vol. 24, N 5.-С.293-302

12.
Thermal analysis of garlic shoot tips during a vitrification procedure // CryoLetters, 2005. Vol. 26, N 1.-С.33-44

13.
Thermal analysis of garlic shoot tips during a vitrification procedure // CryoLetters, 2005. Vol. 26, N 1.-С.33-44

14.
Thermal analysis of garlic shoot tips during a vitrification procedure // CryoLetters, 2005. Vol. 26, N 1.-С.33-44

15.
Стрибуль Т.Ф. Криоконсервирование меристем картофеля методом сверхбыстрого замораживания // Генетические ресурсы культурных растений в XXI веке: состояние, проблемы, перспективы. -СПб, 2007.-С.200-201

16.
Meier-Dinkel A. Cryopreservation of in vitro shoot tips of wild cherry (Prunus avium), aspen (Populus tremula) and aspen-hybrids (P.tremula *P.tremuloides) // CryoLetters, 2010. Vol. 31, N 1.-С.79-80

17.
Cryopreservation of Garcinia cowa shoot tips by vitrification: The effects of sucrose preculture and loading treatment on ultrastructural changes in meristematic cells // CryoLetters, 2011. Vol. 32, N 3.-С.188-196

18.
Лазаускас Ю. Эффективность меристемного метода в семеноводстве картофеля // Вестн. с.-х. науки. -Москва, 1991, N 5.-С.43-46

19.
Svoboda Kultivace izolovanych vrcholu chmele (Humulus lupulus L.) in vitro // Rostl. vyroba., 1992. Vol. 38, N 6.-С.523-528

 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)