Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=БИОТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕПРОЦЕССЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 48
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-48 
1.
Genon G. A modellistic analysis of four penicillin production processes // Chem. and Biochem. Eng. Quart., 1992. Vol. 6, N 2.-С.75-82

2.
Muslu A new approach to the biological filtration Part II: Experimental confirmation // J. Dispers. Sci. and Technol., 1993. Vol. 14, N 2.-С.191-203

3.
Babary J.P. Adaptive temperature control of a winemaking process // Биоавтоматика, 1992. Vol. 12.-С.3-11

4.
Hitzmann An expert system approach for the control of a bioprocess I: Knowledge representation and processing // Biotechnol. and Bioeng., 1992. Vol. 39, N 1.-С.33-43

5.
Biotechnology offers route to new fast and oils // Int. news Fats, Oils and Relat. Mater., 1992. Vol. 3, N 4.-С.457-459

6.
Bales V. Chemical processing and bioprocessing // Chem. and Biochem. Eng. Quart., 1993. Vol. 7, N 3.-С.177-180

7.
Vock-Gassmann Control of exygen content with O[2] sensors during fermentation of biomass // BFE, 1992. Vol. 9, N 7-8.-С.456-457

8.
Stoyanov S. Digital control of temperature in bioreactor // Биоавтоматика, 1992. Vol. 12.-С.37-43

9.
McNeill Gerald P. Enzymatic glycerolysis of palm fractions and a palm oil based model mixture: Relationship between fatty acid composition and monoglyceride yield // Food Biotechnol., 1993. Vol. 7, N 1.-С.75-87

10.
Bradshaw Curt W. Enzymatic synthesis of (R) and (S) 1-deuterohexanol // Appl. Biochem. and Biotechnol., 1992. Vol. 33, N 1.-С.15-24

11.
Banerjee Evolutionary operation (EVOP) to optimize three-dimensional biological experiments // Biotechnol. and Bioeng., 1993. Vol. 41, N 1.-С.67-71

12.
Cottle D.J. Experiments to promote color changes in wool // J. Chem. Technol. and Biotechnol., 1992. Vol. 55, N 4.-С.351-354

13.
Hitzmann Expertensysteme zur Automation von Bioprozessen // Chem. -Ing. -Techn., 1992. Vol. 64, N 8.-С.708-714

14.
Ju L.-K. Improved scale-up strategies of bioreactors // Bioprocess Eng., 1992. Vol. 8, N 1-2.-С.49-53

15.
Georgiev A. Influence of basic constructive parameters on the mass transfer of laboratory fermenters // Биоавтоматика, 1992. Vol. 12.-С.56-62

16.
Melder W. Messen, Steuern, Regeln und Dokumentieren mit dem PC // Bioengineering, 1993. Vol. 9, N 1.-С.19-20, 23

17.
Nukina Microbial production of a norvaline-analog of tenuazonic acid by Pyricularia oryzae Cavara // Biosci., Biotechnol. and Biochem., 1992. Vol. 56, N 8.-С.1314-1315

18.
Microbiological changes with brining time and smoking during the ripening of idiazabal cheese // Chem., Mikrobiol., Technol. Lebensm., 1993. Vol. 15, N 1-2.-С.14-20

19.
Thibault J. Modelling and on-line optimization of a fedbatch fermentation using neural networks // Биоавтоматика, 1992. Vol. 12.-С.79-100

20.
Dochain D. Monitoring and control of bioprocesses // Biotechnol. et environ. dev. durable. -Montreal, 1991.-С.g/48

 1-20    21-40   41-48 
 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)