Поисковый запрос: (<.>S=БАКТЕРИИМОЛОЧНОКИСЛЫЕ<.>) |
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
|
1.
| Assimilation of cholesterol by some cultures of lactic acid bacteria and bifidobacteria // Biotechnol. Lett., 1992. Vol. 14, N 1.-С.39-44
|
2.
| Завьялова М.Е. Интенсификация процесса консервирования рыбных кормовых гидролизатов молочнокислыми микроорганизмами // Использ. физ. и биол. факторов в вет. и животновод.. -М., 1992.-С.35
|
3.
| Strains and species of lactic acid bacteria in fermented milks (yogurts): Effect on in vivo lactose digestion // Amer. J. Clin. Nutr., 1991. Vol. 54, N 6.-С.1041-1046
|
4.
| Delfini C. Innovative trends in oenology and in the selection of yeasts and malolactic bacteria for wine industry // Riv. viticolt. e enol., 1992. Vol. 45, N 1.-С.17-30
|
5.
| Effect of microbial inoculants and age of silage on aerobic stability of high moisture corn // J. Dairy Sci., 1991. Vol. 74, Suppl. N 1.-С.175
|
&uf('+1W2226#',v2226), ?>
|