Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=АМИЛОГЛЮКОЗИДАЗА<.>)
Общее количество найденных документов : 33
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-33 
1.
Zanin Gisella M. Stability of immobilized amyloglucosidase in the process of cassava starch saccharification // Appl. Biochem. and Biotechnol. A, 1995. Vol. 51-52.-С.253-262

2.
Zanin Gisella M. Stability of immobilized amyloglucosidase in the process of cassava starch saccharification // Appl. Biochem. and Biotechnol. A, 1995. Vol. 51-52.-С.253-262

3.
Uhlich Immobilization of enzymes in photochemically cross-linked polyvinyl alcohol // Enzyme and Microb. Technol., 1996. Vol. 19, N 2.-С.124-131

4.
Sukara A one-step process for the production of single-cell protein and amyloglucosidase // Appl. Microbiol. and Biotechnol., 1989. Vol. 30, N 2.-С.135-140

5.
Schindler R. Simultaneous determination of 'альфа'-amylase and amyloglucosidase activities using flow injection analysis with fourier transform infrared spectroscopic detection and partial least-squares data treatment // Anal. chim. acta, 1998. Vol. 366, N 1-3.-С.35-43

6.
Schindler R. Simultaneous determination of 'альфа'-amylase and amyloglucosidase activities using flow injection analysis with fourier transform infrared spectroscopic detection and partial least-squares data treatment // Anal. chim. acta, 1998. Vol. 366, N 1-3.-С.35-43

7.
Schafhauser Doris Y. Fructose production: Coimmobilized amyloglucosidase, pullulanase, and glucose isomerase on BIOBONE // Appl. Biochem. and Biotechnol., 1992. Vol. 36, N 1.-С.63-74

8.
Ray Production of lactic acid from potato fermentation // Indian J. Exp. Biol., 1991. Vol. 29, N 7.-С.681-685

9.
Ramadas Extraction and purification of amyloglucosidase produced by solid state fermentation with Aspergillus niger // Biotechnol. Techn., 1995. Vol. 9, N 12.-С.901-906

10.
Ramadas Extraction and purification of amyloglucosidase produced by solid state fermentation with Aspergillus niger // Biotechnol. Techn., 1995. Vol. 9, N 12.-С.901-906

11.
Qu Определение мальтозы с помощью мульти-ферментного электрода и системы проточно-инжекционного анализа // Shengwuhuaxue yu shengwuwuli jinzhan, 1995. Vol. 22, N 1.-С.72-76

12.
Qu Определение мальтозы с помощью мульти-ферментного электрода и системы проточно-инжекционного анализа // Shengwuhuaxue yu shengwuwuli jinzhan, 1995. Vol. 22, N 1.-С.72-76

13.
Qu Определение мальтозы с помощью мульти-ферментного электрода и системы проточно-инжекционного анализа // Shengwuhuaxue yu shengwuwuli jinzhan, 1995. Vol. 22, N 1.-С.72-76

14.
Purification and characterization of extracellular amyloglucosidase from Candida sp. and its use for the production of glucomaltose syrup // Rev. microbiol., 1995. Vol. 26, N 1.-С.41-45

15.
Purification and characterization of extracellular amyloglucosidase from Candida sp. and its use for the production of glucomaltose syrup // Rev. microbiol., 1995. Vol. 26, N 1.-С.41-45

16.
Processo descontinuo de sintese de amiloglicosidase por Aspergillus awamori: influencia do pH e da concentracao inicial depolissacarideo // Rev. microbiol., 1989. Vol. 20, N 1.-С.108-114

17.
Potassium ferricyanide mediated disposable biosensor for determination of maltose and glucose // Anal. Lett., 1998. Vol. 31, N 3.-С.383-394

18.
Potassium ferricyanide mediated disposable biosensor for determination of maltose and glucose // Anal. Lett., 1998. Vol. 31, N 3.-С.383-394

19.
Park Yong K. Screening of yeast strains capabie of nytereproducing amylolytic enzymes // Biotechnol. Lett., 1990. Vol. 12, N 5.-С.373-376

20.
Narayanan Mangallam S. Production, partial purification and characterisation of amyloglucosidase from a new variety of Aspergillus candidus Link vav. aureus // Hindustan Antibiot. Bull., 1993. Vol. 35, N 1-2.-С.126-132

 1-20    21-33 
 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)