Поисковый запрос: (<.>S=АГЛИКОНЫ<.>) |
Общее количество найденных документов : 71
Показаны документы с 1 по 20
|
|
1.
| Lam Process for production of avermectin aglycones and cultures therefor
|
2.
| Флавоноидные соединения листьев крапивы двудомной. - 1991
|
3.
| Verfahren zur Herstellung von Aclacinomycin-Y sowie seines Aglykons
|
4.
| Lam Lapyuen H. Cultures for production of avermectin aglycones
|
5.
| Lam Lapyuen H. Cultures for production of avermectin aglycones
|
6.
| Lam Lapyuen H. Cultures for production of avermectin aglycones
|
7.
| New research drug. Profile J. Antibiotic. Preclinical // Drug License Opport., 1989, N 16 jan..-С.J 2389(1)-J2389(2)
|
8.
| New research drug. Profile J. antibiotic. Preclinical // Drug License Opport., 1989. Vol. 16 jan..-С.J2388 (1) J2388 (2)
|
9.
| Gutierrez C. Wound-induced changes in DIMBOA (2,4 dihydroxy-7-methoxy-2Н-1,4 benzoxazin-3(4H)-one) concentration in maize plants caused by Sesamia nonagrioides (Lepidoptera: Noctuidae) // Ann. Appl. Biol., 1988. Vol. 113, N 3.-С.447-454
|
10.
| Ferreres F. Free flavone aglycones and flavonoid glycosides from Satureia obovata // Int. J. Crude Drug Res., 1987. Vol. 25, N 4.-С.246-250
|
11.
| Morazzoni P. Anthocyanins and their aglycons as scavengers of free radicals and antilipoperoxidant agents // Pharmacol. Res. Commun., 1988. Vol. 20, Suppl. N2.-С.254
|
12.
| Беленовская Л.М. Разнообразие флавоноидных агликонов у видов секции Abrotanum рода Artemisia (Asteraceae) // Растит. ресурсы, 2010. Т. 46, N 4.-С.79-92
|
13.
| Высочина Г.И. Флавоноиды видов рода Chenopodium L. мировой флоры (Обзор) // Химия растит. сырья, 2009, N 3.-С.5-10
|
14.
| Rekha C.R. Bioconversion of isoflavone glycosides to aglycones, mineral bioavailability and vitamin B complex in fermented soymilk by probiotic bacteria and yeast // J. Appl. Microbiol., 2010. Vol. 109, N 4.-С.1198-1208
|
15.
| Anthocyanin essence of the purple pigment and positive correlation of the anthocyanin content and the total ginsenoside content of the root tuber of Panax notoginseng // Guangxi zhiwu, 2008. Vol. 28, N 5.-С.661-670
|
16.
| The effect of temperature and radiation on flavonol aglycones and flavonol glycosides of kale (Brassica oleracea var, sabellica) // Food Chem., 2012. Vol. 133, N 4.-С.1456-1465
|
17.
| Беленовская Л.М. Разнообразие флавоноидных агликонов у видов секции Artemisia рода Artemisia (Asteraceae) // Растит. ресурсы, 2012. Т. 48, N 4.-С.537-546
|
18.
| Enhancement of volatile aglycone recovery facilitated by acid hydrolysis of glucosides from Nicotiana flower species // J. Agr. and Food Chem., 2012. Vol. 60, N 46.-С.11483-11490
|
19.
| Высочина Г.И. Флавоноиды видов рода Chenopodium L. мировой флоры (Обзор) // Химия растит. сырья, 2009, N 3.-С.5-10
|
20.
| Беленовская Л.М. Разнообразие флавоноидных агликонов у видов секции Artemisia рода Artemisia (Asteraceae) // Растит. ресурсы, 2012. Т. 48, N 4.-С.537-546
|
&uf('+1W2226#',v2226), ?>
|
|