Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Robinson, R. K.$<.>)
Общее количество найденных документов : 12
Показаны документы с 1 по 12
1.
Robinson R.K. Health aspects of "bifidus" products: A review // Int. J. Food Sci. and Nutr., 1992. Vol. 43, N 3.-С.175-180

2.
Haddadin M.S. The influence of the casein: Fat ratio in sheep's milk on the chemical composition and sensory properties of nabulsi cheese // J. Soc. Dairy Technol., 1995. Vol. 48, N 3.-С.71-75

3.
Haddadin M.S. The influence of the casein: Fat ratio in sheep's milk on the chemical composition and sensory properties of nabulsi cheese // J. Soc. Dairy Technol., 1995. Vol. 48, N 3.-С.71-75

4.
Production of acetic and propionic acids from labneh whey by fermentation with propionibacteria // J. Soc. Dairy Technol., 1996. Vol. 49, N 3.-С.79-81

5.
Production of acetic and propionic acids from labneh whey by fermentation with propionibacteria // J. Soc. Dairy Technol., 1996. Vol. 49, N 3.-С.79-81

6.
Hind-limb suspension alters the fiber type composition of facial muscles in the rat // FASEB Journal, 1997. Vol. 11, N 3.-С.96

7.
Anderson D.M. Conservative management of inflammatory polyps in 30 cats // J. Small Anim. Pract., 2001. Vol. 42, N 4.-С.161

8.
Keceli T. Antimicrobial activity of phenolic extracts from virgin olive oil // Milchwissenschaft, 2002. Vol. 57, N 8.-С.436-440

9.
Ozer B. Effect of elevation of total solids by ultra-filtration and reverse osmosis on thiol groups in milk // Milchwissenschaft, 2002. Vol. 57, N 11-12.-С.609-611

10.
Protease, peptidase and esterase activities by lactobacilli and yeast isolates from Feta cheese brine // J. Appl. Microbiol., 2003. Vol. 95, N 1.-С.68-77

11.
Protease, peptidase and esterase activities by lactobacilli and yeast isolates from Feta cheese brine // J. Appl. Microbiol., 2003. Vol. 95, N 1.-С.68-77

12.
Samona Enumeration of bifidobacteria in dairy products // J. Soc. Dairy Technol., 1991. Vol. 44, N 3.-С.64-66

 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)