Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Nunez, Manuel$<.>)
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 11
1.
Joosten Han M.L.J. Prevention of histamine formation in cheese by bacteriocin-producing lactic acid bacteria // Appl. and Environ. Microbiol., 1996. Vol. 62, N 4.-С.1178-1181

2.
Joosten Han M.L.J. Prevention of histamine formation in cheese by bacteriocin-producing lactic acid bacteria // Appl. and Environ. Microbiol., 1996. Vol. 62, N 4.-С.1178-1181

3.
Purification and characterization of enterocin 4, a bacteriocin produced by Enterococcus faecalis INIA 4 // Appl. and Environ. Microbiol., 1996. Vol. 62, N 11.-С.4220-4223

4.
Nunez Satellite mapping of the surface radiation budget // Adv. Bioclimatol.. -Berlin etc., 1996, Vol. 4.-С.63-124

5.
Effects of exposure to static magnetic fields on the morphology and morphometry of mouse epididymal sperm // Bioelectromagnetics, 1998. Vol. 19, N 6.-С.377-383

6.
Effects of exposure to static magnetic fields on the morphology and morphometry of mouse epididymal sperm // Bioelectromagnetics, 1998. Vol. 19, N 6.-С.377-383

7.
Development of mouse testis and epididymis foloowing intrauterine exposure to a static magnetic field // Bioelectromagnetics, 2000. Vol. 21, N 1.-С.19-24

8.
Development of mouse testis and epididymis foloowing intrauterine exposure to a static magnetic field // Bioelectromagnetics, 2000. Vol. 21, N 1.-С.19-24

9.
Development of mouse testis and epididymis foloowing intrauterine exposure to a static magnetic field // Bioelectromagnetics, 2000. Vol. 21, N 1.-С.19-24

10.
Volatile compounds in cheeses made with Micrococcus sp. INIA 528 milk culture or high enzymatic activity curd // Int. J. Dairy Technol., 2010. Vol. 63, N 4.-С.538-543

11.
Reducing biogenic-amine-producing bacteria, decarboxylase activity, and biogenic amines in raw milk cheese by high-pressure treatments // Appl. and Environ. Microbiol., 2013. Vol. 79, N 4.-С.1277-1283

 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)