Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Ng, Wing-Keong$<.>)
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
1.
Ng Replacement of soybean meal with palm kernel meal in practical diets for hybrid Asian-African catfish, Clarias macrocephalus * C. gariepinus // J. Appl. Aquacult., 2002. Vol. 12, N 4.-С.67-76

2.
Interactive effects of dietary palm oil concentration and water temperature on lipid digestibility in rainbow trout, Oncorhynchus mykiss // Lipids, 2003. Vol. 38, N 10.-С.1031-1038

3.
Ng The influence of environmental temperature on the apparent nutrient and fatty acid digestibility in Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed finishing diets containing different blends of fish oil, rapeseed oil and palm oil // Aquacult. Res., 2004. Vol. 35, N 13.-С.1228

4.
Ng Evaluation of spent bleaching clay from palm oil refining as an ingredient for diets of red hybrid tilapia, Oreochromis sp. // J. Appl. Aquacult., 2005. Vol. 17, N 4.-С.87-97

5.
Ng Performance of genetically improved Nile tilapia compared with red hybrid tilapia fed diets containing two protein levels // Aquacult. Res., 2007. Vol. 38, N 9.-С.965-972

6.
Shapawi Effects of dietary fish oil replacement with vegetable ols on growth and tissue fatty acid compositon of hympback grouper, Cromileptes altivelis (Valenciennes) // Aquacult. Res., 2008. Vol. 39, N 3.-С.315-323

7.
Improving the survival, growth and hemolymph ion maintenance of early juvenile blue swimmer crabs, Portunus pelagicus, at hypo- and hyper-osmotic conditions through dietary long chain PUFA supplementation // Aquaculture, 2012. Vol. 342-343.-С.24-30

8.
Lee Deposition of tocopherol and tocotrienol in the tissues of red hybrid tilapia, Oreochromis sp., fed vitamin E-free diets supplemented with different plant oils // Fish Physiol. and Biochem., 2013. Vol. 39, N 6.-С.1457-1471

 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)