Главная Назад


Авторизация
Идентификатор пользователя / читателя
Пароль (для удалённых пользователей)
 

Вид поиска

Область поиска
Найдено в других БД
Формат представления найденных документов:
библиографическое описание краткийполный
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Hang, Y. D.$<.>)
Общее количество найденных документов : 12
Показаны документы с 1 по 12
1.
Hang Y.D. Enzymatic conversion of sucrose to kestose by fungal extracellular fructosyltransferase // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 3.-С.295-298

2.
Hang Y.D. Enzymatic conversion of sucrose to kestose by fungal extracellular fructosyltransferase // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 3.-С.295-298

3.
Hang Y.D. Fructosyltransferase activity of commercial enzyme preparations used in fruit juice processing // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 7.-С.741-744

4.
Hang Y.D. Enzymatic conversion of sucrose to kestose by fungal extracellular fructosyltransferase // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 3.-С.295-298

5.
Hang Y.D. Enzymatic production of panose from maltose by glucosyltransferase from Aspergillus foetidus // Biotechnol. Lett., 1995. Vol. 17, N 12.-С.1335-1336

6.
Zhang H. Factors affecting the methanol content and yield of plum brandy // J. Food Sci., 2012. Vol. 77, N 4.-С.T79-T82

7.
Zhang H. Factors affecting the methanol content and yield of plum brandy // J. Food Sci., 2012. Vol. 77, N 4.-С.T79-T82

8.
Hang Y.D. Direct fermentation of corn to L(+)-lactic acid by Rhizopus oryzae // Biotechnol. Lett., 1989. Vol. 11, N 4.-С.299-300

9.
Xu Inhibition of Geotrichum candidum by bicarbonate // MIRCEN J. Appl. Microbiol. and Biotechnol., 1989. Vol. 5, N 1.-С.109-113

10.
Yu Kinetics of direct fermentation of agricultural commodities to L(+) lactic acid by Rhizopus oryzae // Biotechnol. Lett., 1989. Vol. 11, N 8.-С.597-600

11.
Hang Y.D. Chitosan production from Rhizopus oryzae mycelia // Biotechnol. Lett., 1990. Vol. 12, N 12.-С.911-912

12.
Ku M.A. Production of yeast lactase from sauerkraut brine // Biotechnol. Lett., 1992. Vol. 14, N 10.-С.925-928

 




© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)